Ratatouille, typ

Habacitron

Kan det här kvalificera som en sorts ratatouille? Paprika, pumpa, squash, citron (zest och skivor) och så några strimlor habanerochili. Stek på medelvärme i 15-20 minuter, på med lite socker och salt, klart! Enkelt, men smakrikt och uppiggande. Bara att se den här maten på bild ger ju en vitaminkick, så tänk dig hur pigg du blir av att äta den. Om det blir något över passar resterna bra att slänga ner i den här böngrytan som jag skrivit om tidigare.

Annonser

One thought on “Ratatouille, typ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s